Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
Kejadian Berlaku malam semalam
Sunday, 22 April 2012 05:21 0 Atashinci(s)



hai today nak story kisah semalam yang menimpa Yana my BFF kat rumah amin , yana menangis nampak something kt rumah amin , rumah amin besar banglo tapi rumah dy memang seram .. mule2 takot tapi wat2 berani . nasib baik ade shahrin sekali . kite orang berempat naik atas tingkat 3 dah laa gelap nak mampus . time kat tangge yana stop sebab nmpk something agy .. tapi dy diam aje . shahrin yang bukak lampu . da smpai tingkat 3 . duduk kat koridor atas .. macam2 ade , nmpk lampu , mmg cantik . tapi yana dok kat tembok , dy oke time tu than dy aleh tempat dok kat tepi kita orang tak smpai 2 minit dy duduk , dy tekejot menangis nak balik , kite org pun da tak sedap hati .. so turun kalam kabut muke semua nye da cuak .. amin takde dy keluar kejap . smpai moto dy da menggigil , kite owg punye kalam kabut , sebab takot .. dy menangis je kat ats moto nasib baik uma aku , tak jauh mane .. dy bace bismillah je than dy stop bace .. sampai uma , kite owg tnye name dy sape , dy diam aje .. menangis , menggigil , tapi seram dy ngis , dy gelak .. rupe nye bende tuu da ikot dy ,, dy kene histeria semalam .. smpai kat dlm uma da . mama gn abh ubatkan dy , dy meronte-ronte .. 
lps yana da sedar , my cousin pulak kene , bende tuu melekat kat dy , yaallah semua nye tekejot , seram giler ah !!!!! tapi aku da fedap tak nak g uma amin lagi .. uma amin ade jeming (studio) > tapi kite owg memang da fedap ........... !!!!!!!!!!  k laaa bye malam nie tido sowg its oke laaa kne bace bismillah byk2 . kbye

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.