Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
Hari Ceria & Happy Time Main Badminton
Wednesday, 11 April 2012 06:07 0 Atashinci(s)


hai semua , tadi petang best i and my cousin Nazrul Sabrien main badminton dari pkul 6:15 smpai 7 setengah baru stop main .. bapak best giler doh , lame tak main kekok skit , mcm baru belajar , tapi lame-lame aku pndai dah , dah power macam dulu haha .. time sepupu aku hayal sekejap , aku pukul kuat-kuat , bulu tangkis tu terkena kat dy punye TUT !! hahaha .. dy terkejot , haha kesian muke dy da merah skit , sbb sakit .. haha bodoh en aku nie .. haha bia Laaa . bapak happy gler . main sambil gelak-gelak . macam owg bangang , nak serius tak boleh sebab sepupu aku buat muke BLER !! tak tahan aku , Last da stop main tuu bapak aku berpeluh gler , badan belakang da basah kuyup mcm mandi .. muke da kilat . haha (main lasak sangat sampai bape kali tgn aku bunyi aje) mesty esok sakit aaaahhhh !! nie pun aku gh terbaring , sebab sakit pinggang , betis , kaki , tangan , bahu , leher aku pun sakit sebab dongak aje sepupu aku main pukul atas aje . sampai sakit leher aku .. haisshhhh !! nie nasib owg yg main tak igt dunia hahaha .. oke Laaa bye semua smpai sini je story aku keyh , keyh bye :) <3 

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.