Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
something yang boleh buat kita happy
Friday, 6 April 2012 09:37 0 Atashinci(s)


Hai selamat malam semua , nak story skit nie .. best kan kalau dapat boyfriend yang romantik , sweet , omeyy , lbh tggi dari kite . yang sedap mate memandang . aku tau dlm sbhgian korg ade yg memilih oke? betol tak ? haha da tau da . tapi some time yang ley wat kite senyum je . kadang-kadang sampai hayal . kalau dapat ayat sweet-sweet dari pkwe . mesty snyum memanjang . tapi aku sedih ah dapat bf yg kuat jeles , tak paham perasaan aku ,, kadang-kadang kite pun terase jugak kalau dy wt cm tu , tapi ape kan daye so senyap jelah . sabar je gn dy punye perangai .. tapi yang best nye kalau dapat date , maen gelak same-same . dok same-same . maen senyum-senyum mesty tak ley tydo malam .. lagi-lagi lao dapat dngr or dy puji KITE COMEL !! OMG haha .. tu aku dah tau da . mesty kembang punye . lao pakwe nye puji cm tuu .. alah jangan segan la nak ckp aku pun kdg2 cm tu gak . hahahahahaha .. tapi kite je yang tau , orang lain tak tau .. haha oke Laaa bye semua nye tuu je story untuk ary nie , next time aku story pasal bende lain pulak keyh , kbye sweet dream semuanye , TATA =) 

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.