Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
kau masih belum bace sudut hati aku
Saturday, 5 May 2012 09:14 0 Atashinci(s)



hai selamat malam semua , story aku bace lah wahai sahabat kuu .. aku sedih dengan kau kite couple da 2 bulan . Iye aku tau aku cume budak yang tak matang . kau kurang bagi kau , aku memang baru tingkatan 2 , tapi cube laa kau tahu sikit macam mane perasaan aku kat kau , aku da bagi kasih sayang , ape yang kau nak aku da bagi .. aku tak tahu laa kau hargai ke tak wahai *kekasihku* aku da banyak tempuh dugaan . tapi kau masih tak paham perasaan aku , kau belum dapat bace sudut hati aku yg paling dalam .. bile aku lepak gn kau , aku wat kau tekasar bahase gn kau , kau terus lain aku dpt bace dari muke kau , kau sebenarnye marah kat aku , tapi bile aku tnye kau kate *TAK* padahal aku dapat tahu laa .. bile aku lepak-lepak , aku nak balik kau terus lain , tu pun aku tahu yang kau berat nak lepaskan aku balik .. tapi kau cakap *heummmyela* , kau selalu kate kat aku cube jadi orang yang berterus terang jujur . tapi kau sendiri yang buad aku jadi mcm kau . bile kau tak lepak , aku tnye kenape kau ckp kau nak main badminton . oke finee aku lepas kan . tapi aku byk sebut *heummmmm-heummm and heummmm* kau ckap kenape tak bagi ke? aku cakap mane ade , kau terus cakap iyelaa , *yallaah* bile kau cakap IYELA .. air mata aku terus mengalir (why !! kenaape laa kau nie tak dapat bace hati aku nie) kekadang aku sedih sgt . tiap mlm sebelum aku nak tido aku mesti khayal , termenong jauh , nangis kdg2 ngis smpai pukul 2 , 3 pagi sebab aku masih tak dapat terima kenape laa kau masih tak faham perasaan aku , bace sudut hati aku yg paling dpt . bile aku kate aku OKE , kau percaya sangat , padahal bile kau ckap kau OKE , Aku tahu kau tak OKE sebenarnye tapi kau buat-buat oke .. (jangan laa tipu)
memang kite mcj , aku gelak-gelak , bile gayot aku gelak . padahal aku sorok kan tangisan aku .. cuma kau yang tak tahu :'(  :'(  :'(  > KEKADANG BILE AKU CAKAP *AKU OKE* AKU NAK SESEORANG PANDANG AKU , PELUK AKU DAN BERKATA *AKU TAHU KAU TAK OKE SAYANG< 
sampai sini jelaa story yang sedih bagi aku sampai hari ini .. selamat malam thanks too all yang sudi bace story  kat FOREVER YOUNG MY BLOG :) thanks so much , i love you BUBBYYEE

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.