Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
Jalan malam-malam
Tuesday, 3 April 2012 08:47 0 Atashinci(s)


hey semua , tadi pukul 9.39 sempat lagi aku pergi pasar malam gn cousin aku dua orang yang giler tuu .. and tak lupa gan SHAHRIN itewww laaa . hehe sempat agy kite orang maen gelak-gelak at atas moto . cousin aku kamal dy tuu gelak da laaa kuat buat malu aku je . haha tapi dy tuu kdg2 dy tuu wt kita org happy sebab gelak dy cam pontianak . BAPAK KUAT GILER HAHAHA .. da pukul 9 lbh . at pasar tuu pun da tak ada makanan  banyak da tutup cousin aku laaa sengal da nak pkul 10 baru nak ajak pegi kan bangang tuu name nye . hehehehehe ..... kebetulan time nak balik kelakar ah . haha cousin aku NINA dapat nenek angkat baru hahahaha sempat agy nak balik start moto tulah nenek tuu datang dekat tegur cousin aku anak sape .. rupe nye nenek tuu salah orang koet , hahaha .. and gelak dy cover , nasib baek cun sikit nenek tuuu . hahaha .. sepanjang jln cousin aku gelak-gelak aje . kecoh giler doh . aku and shahrin da pelik je . ape yang lawak pun tak tau ah . hehehe .. tapi kite owg wt-wt paham je . hahahaha . oke bubbyeee story cmpai disini aje . selamat malam semua nye .. bye :)

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.