Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
pasaL budak yang tak tau maLu
Saturday, 18 February 2012 04:15 0 Atashinci(s)

assalamualaikum > today jieya nak cerite budak yang jieya pling tak suke .
Sampai aku mati , aku dndm dgn kau , she is Julia Julia perez sebab dy da curi my pic I hate this girl , dy amek pic jieya than dy gune dp fb dy , name jieya pun dy gune untuk fb dy . Yaallah ,, betape sakit nye hati kite tpi kite redha , jieya da merayu_rayu at dy .. dy buad tak tau jer ! oke FINE .. kalau korg nak tau KENAPE? dy gune pic jieya coz dy ckp pic jieya cantik , ramai laki suke . so dy nak gne untuk biar lelaki suke dy than dy leh jdy hot? HOT LAH SANGAT .. OMG , muke pun dah sah-sah mmg STOK PAKAI BUANG , dy gune untuk nak laku kan diri dy yg tak laku .. dgn gune pic jieya , sampai name jieya pun dy gune .. mmg jieya nak menangis ! dalam dunie nie mmg byk dugaan yg dtg kite just stay relax chill lah beb .. eumm >: tak pe bia kan je .
samapi bile dy leh tahan gne pic orang .
harap maklum jgn sampai korg kne macam jieya kene sekarang . >: oke
sampai sini je cerita jieya ,, pasaL Budak Tak Tau MaLuu . BYE_BYE

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.