Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
aku getback balik dengan dia
Friday, 15 June 2012 08:10 0 Atashinci(s)


hai story baru aku . rabu pukul 2.00 pagi aku putus dengan shahrin sebab gadoh , esok nya khamis pukul 9 lebihh malam aku getback balik dekat dia sebab dia berharap untuk aku balik dekat dia lagi dia cakap `hati aku sedih selagi aku tak dapat kau balik`. yaallah aku dah rapat rasa yang dia memang syang aku sangat-sangat . kali nihh aku bagi 1 peluang dekat dia . aku harap dia akan jaga aku baik-baik . and aku harap dia tak buat aku macam sebelum nihh . aku happy dahh dapat panggil dia sayang or bieyy balik . time clash panggil KAU AKU , aduhh memang aku buat-buat happy dah clash dengan dia gayott panggil KAU AKU , sebenarnya berat gilaa nak keluarkan panggilan KAU AKU dekat dia . rasa macam bersalah sangat . tapi apa boleh aku buat . aku cuma dapat diam kan diri ajelahh . yang buat air mata aku mengalir time dia cakap `AKU SAYANG KAU DOHH` > haaaaa cuma tuhan jea yang tahu macam mana perasaan and hati aku . happy sangat < gila-gilaa lah tapi aku yang mintak clash aku buat-buat tak tahu jelahh . hahaha aku memang bangang , kawan aku marah aku sebab aku putuskan hubungan aku dengan lelaki yang baik macam dia . tapi cuma aku takut kalau lelaki macam dia dapat makwe or pengganti aku yang cuma permainkan dia . aku takut sangat . harap-harap kalau aku dengan dia oneday kita orang clashh aku harap aku nak dia jaga diri dia baik-baik jangan sampai tersilap pilih perempuan . aku nak kau pilih lahh perempuan yang lagi baik daripada aku , Harap kau baca story aku Mohamad Shahrin Bin Khabib <3 I LOVE YOU MORE . SAYANG KAU KEWTAT_KEWWTAT <3 oke bye ;)

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.