Mrs S

★ ★ ★ ★ ★
dari kawan jadi teman special
Monday, 12 March 2012 04:21 0 Atashinci(s)


Hai today . aku nak story pasal dari kawan jd teman special ( teman hidup ) huhu .,,. 
time kite orang rpt , time my aunty nak married . dy da mule rapat gn aku . tak sangke ade jodoh rupe ye kite orang hahaha .,., dy baek . hensem . tinggi skit dri aku . dy lao senyum omey oh , haha name dy Mohd Shahrin .. 
tapi dy jenis yg ssh nak bkak mulut , ssh nak snyum . lao di tegur bru nak snyum . haihhh !! dari kawan pggil kau aku . skg laen da . tak sangke baru kejap je rase ye kite org bkwn , rpt . than laen jd ye . haha orang tue2 kate jodoh tak kenal rupe , umur , hati , atau pun kwn rpt sndiri . so lao da suke same suke . nak wt cm ne terime jelah gn hati tebuke =) kite orang bru cpl seminggu lbh selase genap 2 mnggu . Khamis nie befday dy . aku gn bdk-bdk lpk da wt plan nak kne kan dy . hahaha (jahatpunyemkwe) hehe .. setahun sekali kan . ape slh ye .. oke lah bye smpai sni je story yg aku nak cerite kat korg sume .. oke bubbye =) 

Some Words ;



Hello and Welcome to my bloggie. You have entered on my corner
I just shared what I like and feel.
Hate me ? just go to (x) symbol and click that :).

Updates : No Harsh Word Please :)

Talk here ;



♦ URL blog only
♦ Harsh words & Anon not allowed



Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Jieya

All rights reserved ® Jieya 2012.